Vino

Od 2005. godine do danas nastupili smo na 11 manifestacija vinara gdje smo osvojili 10 zlatnih, 9 srebrnih i 11 brončanih medalja za izvrsnost.

Za sve vinoljupce i one koji će to tek postati, nudimo degustaciju vina i ekstra djevičanskog maslinovog ulja uz izvorne istarske delicije lokalnih proizvođača. Posjetite li nas, uz pratnju naših vina i delicija, uživat ćete u pogledu na vinograde i neumoranom cvrkutu ptica.

Malvazija Istarska

Macerirana
Malvazija Boškarin

Muškat Žuti

Cabernet Sauvignon

Pjenušac Bon Castello
Chardonnay

Pjenušac Bon Castello
Rose

Berba i obrada tla

Kada se šećeri i kiselost grožđa ujedine i stvore savršeni balans predodređen za pojedinu sortu, tada nastupa berba. Nastojimo što kvalitetnije zbrinuti grožđe jer način kojim se odnosimo prema ubranom grožđu uvelike ovisi o vinu koje će iz njega nastati.
Naša briga započinje sa svakim grozdom, a kombinacija ručne i strojne berbe daje nam mogućnost da brže, efikasnije i kvalitetnije prenesemo grožđe na njegovu preradu.

S obradom tla otišli smo korak dalje i u smjeru ekološke osvještenosti. U dogovoru s obližnim stočarima na vinogradarskim površinama tijekom zime dolaze ovce čije pristutsvo oplođuje i njeguje tlo ostvarujući na taj način biodinamičko ozračje u nasadima vinograda.