Pravila privatnosti

Izjava o privatnosti

Nama u Kalavojna d.o.o. zaštita vaših osobnih podataka vrlo je važna, stoga vaše podatke obrađujemo isključivo na temelju zakonskih propisa. U ovoj vas Izjavi o privatnosti želimo upoznati s najvažnijim aspektima obrade podataka na našoj internetskoj stranici.

Kontakt s nama

Kontaktirate li nas putem obrasca na internetskoj stranici ili putem e-pošte, vaši će podatci ostati pohranjeni šest mjeseci za potrebe obrade zahtjeva i u slučaju daljnjih pitanja. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećom stranom bez vašeg pristanka.

Obrada podataka

Dobrovoljno ste nam ustupili svoje podatke i ti se podatci na temelju vašeg pristanka obrađuju u sljedeće svrhe:
– briga o posjetiteljima za vlastite potrebe oglašavanja; na primjer, za slanje ponuda.
Suglasnost za korištenje vaših podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku. Opoziv znači da vaše podatke više nećemo obrađivati u gore navedene svrhe. Za opoziv suglasnosti molimo obratite nam se na adresu naš mail kalavojna@inet.hr

Prijenos podataka trećim stranama

Čuvat ćemo Vaše osobne podatke i nećemo ih otkriti niti ih učiniti dostupnima trećim osobama osim u sljedećim slučajevima:
– ako izričito i pismeno pristajete na otkrivanje određenih povjerljivih podataka za određenu svrhu ili određenu osobu.
– ako Ministarstvo unutarnjih poslova ili nadležni državni odvjetnik zahtijevaju podatke u svrhu obavljanja poslova iz svoje nadležnosti.
– ako sud, odvjetnici ili javni bilježnik zahtijevaju podatke za njihov postupak, ako je podnošenje takvih podataka potrebno u pisanom obliku.
– Ako Porezna uprava, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje zahtijevaju podatke na temelju zakonskih obveza koje kontrolor ima prema njima.
– Ako smo dužni podnijeti podatke Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture.

Kolačići

Naša internetska stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju pomoću preglednika. Ne uzrokuju nikakve štete.
Kolačiće koristimo kako bismo olakšali korištenje naše stranice kupcima. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik pri sljedećem posjetu.
Ako želite, preglednik možete podesiti tako da vas svaki put obavijesti o upotrebi kolačića pa to možete dopustiti samo u pojedinim slučajevima.
Onemogućavanje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše internetske stranice.

Možete nas kontaktirati na:

Kalavojna d.o.o – Uzgoj grožđa, MBS:
Loborika, Loborika 72, Marčana, Istra, Hrvatska
Tel: 052/ 381 974
Mail: kalavojna@inet.hr

Vrste osobnih podataka koje obrađujemo

Koristimo sljedeće osobne podatke:
Glavni podaci: Ime i prezime;
Podaci o kontaktu: adresa e-pošte.

Pouka o pravnom lijeku

Imate svako pravo na informacije, ispravke, brisanje, ograničavanje, prijenos podataka, opoziv i prigovor u vezi s pohranjenim podatcima. Ako smatrate da se obradom podataka krši zakon o zaštiti podataka ili su vaša prava na zaštitu podataka na bilo koji način povrijeđena, možete uložiti prigovor nama kalavojna@inet.hr ili nadležnom tijelu za zaštitu podataka.

Izjava o sigurnosti

Poduzeli smo sve razumne korake kako bismo poduzeli odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke.

Izmjene ove politike

Sve izmjene ove Politike bit će objavljene na našoj web stranici i / ili dostupne na zahtjev.